Sta je ook telkens voor de kledingkast met de kleding van je dierbare?

Vind je het ook zo moeilijk om de kleding op te ruimen? Het ruikt zo vertrouwd, hij of zij is er nog een beetje, je kunt nog wat aanraken van wat hij of zij gedragen heeft. Het is al zo’n gemis – dit kleine beetje houvast is zo kostbaar. Dat hoekje met kleding in die kast, daar komt niemand aan!

Maar misschien zegt er in je hoofd en je hart een stemmetje, dat je dit zo eigenlijk niet meer wilt. Je wil graag letterlijk opruimen maar liefst zonder echt alles weg te gooien.

Het kan ook anders. Kom een mooie Herinnering maken.

Of misschien moet het huis wel leeg van je dierbare of kun je de ruimte in die kast ook goed voor iets anders gebruiken.

Kom je een mooie Herinnering maken?

We spreken via de mail of telefoon af wat je wilt gaan maken. Je komt met de kleding naar mij toe en tijdens je aanwezigheid ontstaat er een mooi Kunstwerk. Je kunt naast de kleding nog een mooi sieraad, riem of ander persoonlijk voorwerp meebrengen: dit kunnen we dan verwerken in het Kunstwerk.

Het leven van je dierbare vatten we samen in het werkstuk, elk lapje heeft een herinnering voor jou waardoor het werkstuk een stukje geschiedenis kan worden.

Als je wilt, breng je een foto van je dierbare mee, of een muziekfragment waar jullie samen van hielden. Zo kunnen we een passende sfeer creëren.

Wil je graag samen met iemand komen?
Met je broer en/of zus? Je moeder of je vader of met je kinderen? Geen probleem. Je kunt dan samen één of ieder apart een Herinnering samenstellen. We hebben dan wel langer tijd nodig.

Je bent van Harte Welkom.