Atelier

Creatieve workshops op maat

Ben je nieuwsgierig naar een techniek of materiaal? Tijdens de workshops bied ik de mogelijkheid om (hernieuwd) kennis te maken met een techniek of materiaal. Je gaat je eigen kunstwerk maken met een beetje ondersteuning van mij.

# Powertex (mixed media)

Kennismaking met Powertex, dit is een verf waarmee je allerhande materialen kunt combineren op je doek of paneel. Er zijn verschillende technieken die je gaat toepassen. Ik begeleid je bij het maken van je persoonlijke kunstwerk. Als je iets persoonlijks in je schilderij wilt verwerken kun je dat meebrengen. Je gaat naar huis met je eigen gemaakt kunstwerk.

# Aquarel

Kennismaken/spelen met Aquarel. Eerst maken we wat proefjes en gaan daarna aan de slag op papier. Je neemt je eigen gemaakt kunstwerk mee naar huis.

# Mixed media

Mixed media is een kunstvorm die ernaar streeft om verschillende materialen in een kunstwerk bij elkaar te brengen. Bijvoorbeeld: een schilderij dat bestaat uit verf, inkt, touw, papier, stof enz. We gaan werken op doek of paneel.

# Collage maken

Een collage is een kunstvorm, waarbij de kunstenaar gebruikmaakt van uitgeknipte of gescheurde stukken plaatjes, papier of ander materiaal, die worden met lijm op board of een doek geplakt. Een collage is op elk moment van je leven anders, het brengt gericht of gevoelsmatig jouw persoonlijkheid in beeld. Het wordt vooral een mooi kunststukje waar je heel blij mee bent.

Er zijn verschillende vormen van collage’s:

  • Mood-board
    Je probeert een speciale sfeer te creëeren door de keuze van je plaatjes en materiaal. Door compositie en keuze wordt het een voor jou herkenbaar gevoel wat je in beeld brengt.
  • Vision board
    Je probeert je visie, dromen en wensen in beeld te brengen door je keuze van plaatjes en materiaal te kiezen en hier een compositie van te maken die de visie die je in je hoofd hebt te visualiseren hiermee wordt alles wat concreter en kun je er je doelen op aanpassen.

Algemeen

Alle activiteiten zijn inclusief basis materialen. Als je interesse hebt graag contact opnemen zodat we samen naar een datum kijken. Minimaal 3 personen.

Met een ander tempo kom je er ook

Favicon-slak