Jennemie

Ik vind het belangrijk om tevreden te kunnen zijn met de mogelijkheden die je in het leven gegeven zijn en te leren van wie en wat er op je pad komt
Te leven in het hier en nu met twee voeten op de grond

Liefde en respect voor jezelf, je medemens en de natuur zijn voor mij de basis.

Wie ben ik

Ik kom uit een Creatief gezin, onze vader was een uitvinder en vernieuwer. Bij ons waren altijd ideeën om dingen te maken te proberen en te leren.

Wij werden door onze moeder, al jong meegenomen naar allerlei workshops en cursussen om onze creativiteit te ontplooien.

We werden gestimuleerd om materialen en technieken uit te proberen.

Ook werd allerlei materiaal al hergebruikt, de pitjes uit de meloen werden gewassen gedroogd gekleurd en er werden kettingen van gemaakt. Alles werd gebruikt kasten vol met materiaal, klaar om gebruikt te worden. Hierdoor zie ik ‘afval’ vaak als een materiaal om iets van te maken.

Er komt telkens weer iets op mijn pad dat ik wil leren en ervaren op creatief gebied.

Met alle cursussen en creatieve opleidingen die ik gedaan heb, heb ik zo veel ervaring opgedaan dat ik die ervaring wil delen met anderen.

Wat wil ik graag bieden

Met Bij Jennemie wil ik graag dat je bij mij komt om dingen samen te doen. samen creatief zijn, samen iets ervaren, samen een herinnering vormgeven, samen een stukje “oplopen”

Samen Mindfulness te oefenen.

Samen is alles leuker.

We gaan niet voor resultaat maar voor het hoe, wat en waarom, de ervaring het plezier en het delen.

Hoe wil ik dat doen

Omdat ik zelf heel veel vormen van creativiteit leuk vind, heb ik veel cursussen gedaan en materialen aangeschaft. Tijdens het opruimen van al die materialen, dacht ik, wat zou het leuk zijn om al deze ervaring en materialen te delen met anderen.

Daarom is de cursus Creatieve Mindfulness ontstaan en diverse workshops

In mijn atelier of bij jou thuis. Prive of in kleine groepjes.

Ik gun jou een Creatief Mindful leven

Ik denk dat Creatief bezig zijn één manier is om daar te komen.

“Bij Jennemie” kom je in een ontspannen sfeer je Creativiteit ontplooien of opnieuw ontdekken. Met alle aandacht. In kleine groepjes of individueel. Je wordt verwend en je verwend jezelf. Met respect voor de materialen oud of nieuw gaan we de mooiste dingen creëren.

Je bent van Harte Welkom