Ik was jong en woonde nog thuis toen mijn moeder stierf. Haar kleding heeft nog jaren in de kast gehangen. Mijn vader wilde niet dat het opgeruimd werd: er zaten zoveel herinneringen aan. En hij vond het ook zonde van de kleding om die zomaar weg te doen. Toen het huis na jaren leeggemaakt moest worden is de kleding “opgeruimd” en hebben we allemaal een doosje persoonlijke dingen gekregen. Dit zal voor velen herkenbaar zijn.

Ikzelf had wat kleding uitgezocht en heb dit weer bij mij in een kast gelegd. Daar kwam ik ze na jaren weer tegen en heb er een schilderij van gemaakt. Met veel plezier heb ik aan dit schilderij gewerkt met mijn moeder steeds in mijn gedachten. Het is een prachtige herinnering geworden: een eerbetoon aan mijn moeder. Ik kan er elke dag naar kijken. Het doet mij erg goed.

Het idee was geboren; wat zou het mooi zijn om herinneringskunst te maken. Samen met jouw of in opdracht.

Of samen met jou, als je al weet dat je deze wereld gaat verlaten, een mooie herinnering maken voor degene die je achter moet laten.

De ideeën zijn ontworpen naar eigen design en met de unieke persoonlijke materialen van jouw  wordt het een exclusief werk.

Ik ben inmiddels veel levenservaring rijker en als Sociaal Pedagogisch Werker heb ik veel mensen mogen begeleiden gedurende het sterfproces. Ook heb ik veel mensen tot steun mogen zijn tijdens en na het sterven van hun dierbare.
Daarom wil ik er graag voor je zijn omdat ik weet dat met het maken van deze Herinnering er ruimte zal komen in je hoofd en je weer wat lichter verder kunt.

Je bent van Harte Welkom.

Jennemie de Beer