Ik was jong en woonde nog thuis toen mijn moeder stierf. Haar kleding heeft nog jaren in de kast gehangen. Mijn vader wilde niet dat het opgeruimd werd: er zaten zoveel herinneringen aan. En hij vond het ook zonde van de kleding om die zomaar weg te doen. Toen het huis na jaren leeggemaakt moest worden is de kleding “opgeruimd” en hebben we allemaal een doosje persoonlijke dingen gekregen.

Ikzelf had wat kleding uitgezocht en heb dit weer bij mij in een kast gelegd. Daar kwam ik ze na jaren weer tegen en heb er een Herinneringsboek van gemaakt. Met veel plezier heb ik aan dit boek gewerkt met mijn moeder steeds in mijn gedachten. Het is een prachtige herinnering geworden: een eerbetoon aan mijn moeder. Ik kan er elke dag naar kijken. Het doet mij erg goed.

Het idee was geboren; wat zou het mooi zijn om herinneringskunst te maken. Samen met jouw of in opdracht.

De Boeken zijn een uniek design en met jouw unieke persoonlijk materialen wordt het heel exclusief.

Ik coach en begeleid jou bij het maken van de beslissing om nu echt die kast op te ruimen en van de inhoud een herinneringsboek te maken omdat ik weet dat met het maken van dit herinneringsboek er ruimte zal komen in je huis en in je hoofd en je weer wat lichter verder kunt.

Je bent van Harte Welkom.

Jennemie de Beer