Creatieve Mindfulness

Creatieve Mindfulness

Door een “hernieuwde” kennismaking met je creativiteit, tijdens een mindful moment voor jezelf, kom je weer bij je oorspronkelijke energie. Je hebt zin in te tekenen, schilderen, plakken kortom creatief bezig zijn. Maar je komt er niet toe, je neemt er geen tijd voor. Je rent en vliegt zonder te rusten of adem te halen.

We gaan het gewoon doen; je Creativiteit weer laten stromen en de kunst in je wakker maken. Je verdient het en je hebt het nodig. Leren en oefenen om stil te staan in het moment en stil te staan bij jezelf om je zo weer op te laden voor… Wat geef je jezelf cadeau?

Elke week gaan we met een andere techniek werken. bv potlood, verf, papier, inkt, leer, tekst, powertex, enz. Er is ruimte voor stilte momenten maar ook voor een goed gesprek en mooie ontmoetingen. Je gaat met aandacht in op het moment waardoor je even los komt van de dagelijkse gedachten. Zo integreer je Mindfulness in je dagelijkse leven, je wordt professioneel begeleid door Jennemie.

Creatieve Mindfulness bestaat uit blokken. Elk blok bestaat uit 5 samenkomsten inclusief materiaal.

Voor wie is deze Creatieve Mindfulness

Voor diegene die in een ontspannen sfeer met aandacht voor zichzelf en alle schoonheid in en om zich heen, Creatief Mindful bezig wil zijn. Jij weet dat je het nodig hebt.

Creatieve Mindfulness

Bestaat uit Blokken. Elk blok bestaat uit 5 samenkomsten Inclusief materiaal en de mogelijkheid om elke keer weer 5 vervolg-samenkomsten af te spreken.

Mogelijkheden

  • Maandagavond één keer per twee weken even of oneven weken.
  • Dinsdagavond één keer per twee weken even of oneven weken.
  • Tijden 19.30 tot 22.00 uur

Kosten

  • 5 samenkomsten € 150.00 p.p. Inclusief materiaal.
  • Creatieve Mindfulness Privé €25.00 per uur. Inclusief materiaal.

Met een ander tempo kom je er ook

Favicon-slak